Om HSM

Välkommen till HSM Group. Vi utför alla typer av arbeten inom smide, svets samt montage- och maskinbearbetning. Vi tycker om utmaningar och är experter på såväl byggnadssmide som byggnadsplåtslageri.

Demontering och rivningsarbeten

Vi bygger inte bara nytt, vi demonterar och utför rivningsarbeten också.

Inga jobb är för små eller för stora

Hos oss är inga jobb för små eller för stora. Vi utför arbeten till både privatpersoner och företag. Utifrån uppdragets kompetensbehov sätter vi ihop ett samspelt team för bästa resultat.

Erfaren och certifierad expertis inom både smide och plåtslagning

HSM AB har lång erfarenhet och har genom åren samlat på oss en bred expertis. Detta i kombination med olika vidareutbildningar och certifieringar gör oss till en pålitlig partner som utför både stora och små arbeten. Det kan handla om allt ifrån stora totalentreprenadarbeten till mindre service- och reparationsuppdrag. Byggnadssmide och byggnadsplåtslageri är något vi brinner för.

Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dina behov

Du läser mer om våra respektive verksamhetsområden i menyn ovan. Är det något du undrar över och vill veta mer? Då ska du inte tveka att kontakta oss. Kontaktuppgifterna hittar du längre ner på sidan.

Då kan vi tillsammans hitta en bra lösning som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om det handlar om byggnadssmide, plåtslageri, svetsarbeten, montering eller maskinbearbetning.

Hos oss på HSM AB finns alla dessa tjänster under ett och samma tak. Välkommen önskar Tommy Frödin med personal.

Kontakta oss