HSM Plåtslageri

HSM Plåtslageri – Auktoriserad plåtslagare i Linköping

HSM Plåtslageri finns i Linköping och precis som vår smidesavdelning jobbar vi i team, nära kunden. Under åren har vi har byggt upp en bred kompetens. Genom ett stort antal genomförda projekt har vi lärt oss ett antal fiffiga processer som gör arbetet smidigare. Dessutom har vi lång erfarenhet av såväl renoveringar som nybyggnation och triggas av utmaningar.

Byggnadsplåtslageri och renoveringsuppdrag

Vi utför alla slags arbeten inom byggnadsplåt. Exempel på uppdrag är tätskikt, fasadarbeten, service, underhåll, renoveringar av tak och balkonger, taksäkerhet samt takmålning för privatpersoner och företag.

Demontering och rivningsarbeten

Vi inte bara bygger nytt, vi demonterar och utför rivningsarbeten också.

Inga uppdrag är för små eller för stora

På HSM Plåtslageri trivs vi tillsammans och har lång erfarenhet av att arbeta med tak och fasader. Våra uppdrag består av både stora och små arbeten vilket gör jobbet både omväxlande och spännande.

Den ena dagen är sällan den andra lik. Det är en av de allra bästa delarna med att jobba som plåtslagare. Att se skillnaden mellan hur det var före vi började arbeta och se skillnaden när vi är klara är ganska fantastisk. Inte minst när det gäller ett tjusigt tak eller en fin fasad.

Plåtarbete, stuprör och takrenoveringar

Vissa dagar lägger vi nya plåttak och monterar byggnadsplåt på en balkong som renoveras. Andra dagar utför vi fasadarbeten, sätter upp hängrännor och stuprör. Variationen gör håller vår kompetens uppdaterad och bidrar till att vi fortfarande tycker att det är roligt att gå till jobbet.

HSM AB = Kundservice och hög kvalitet

Det är naturligtvis väldigt viktigt att alla våra kunder är helt nöjda med allt vårt arbete och den kundservice som vi ger dem. Att leverera med hög kvalitet och i rätt tid är viktigt för oss. Vi försöker att vara tillgängliga så mycket som möjligt och trivs att arbeta nära våra kunder.

Vänligen kontakta oss på HSM AB för mer information önskar Tommy Frödin med personal.

Nedan ser du några av våra utförda arbeten som plåtslagare

  • Tombolan
    Nya fina plåttak på Tombolan i Linköping.
  • Tombolan
    Nya fina plåttak på Tombolan i Linköping.

Välkommen att kontakta oss så berättar någon av våra projektledare mer om vad vi kan hjälpa dig med.